fredag 6 mars 2009

06 mars.



Vi har inte gjort nagra storre utsvavningar fran hotellet. Klev upp tidigt pa morgonen och at frukost med melon och nudlar av olika slag. Senare gick vi nagra kilometer bort efter stranden, och upptackte att det aven har finns andra sidor av Thailand, nazithailand, tyskaundervisning, ett stort hakkors hangde pa vaggen. Vi undrar aven varfor ingen plockar reda pa alla doda hundar efter vagarna?

Pa kvallen akte vi med pickup in till Rayong Center for att leta bussar och information infor resan over gransen. Resan pa kanske 2 mil kostade tva kronor och femtio ore. Dagens totala utgifter ligger pa ungefar hundra kronor. Och da har vi snacksat mycket.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha! Kackelackor är ett trevligt djur. Kan tänka mig vilket problem som uppstod när beslutet togs om att döda.
Ni får shoppa mycket och äta mycket mat när det är så billigt. Fast det är väl bara One Size på alla grejer där antar jag ;P
Ha det fint! Hörs nått mer!

Anonym sa...

Hej!
Läste att ni var i Sihoukville. Jag har tittat på Fritidsresors film och där rekomenderade de dagsturer till vackra robinssonliknande öar (Bombai Island). Man kan även sova över i vasshyddor. Det såg jättehärligt ut. Ha det så kul!