lördag 21 mars 2009

21 mars.

Idag regnar det lite, sa det ar inget direkt badvader. Och darfor sitter vi har.

Kan ju passa pa att beratta att jag at en acklig soppa igar for 20 000 dong, med majs och krabba. Lat ju fantastiskt gott men var som... gult slem. For den som fick en hjartattack av priset, en dollar ar 17 600 dong. Sa, en dollar lite drygt var den val anda vard, helst nar vi fatt betala 300 000 dong for en taxiresa i HCMC.

Tanker stanna har tills nasta fredag som det ser ut nu, vi bor ju sa bra sa varfor inte. Visumet gar ut i mitten av april och efter det ar det ju bara tva veckor kvar av den har lilla trippen sa da blir det val Thailand igen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är fortfarande långt kvar tills ni kommer hem!
Solen har visat sig idag, vi har varit i Hedebacken. Vidars skidskola har haft avslutning. Han fick ett diplom och en ballong. Jag jobbar kväll, inte så kul men det måste göras..
Må så gott och var rädda om er!

Anonym sa...

Hej igen!
Då var man back igen ;P Har just suttit och läst ikapp er blogg. Som ni vet har ju jag och pappa varit ute på en liten tripp i Danmark och Norge. Nu är vi hemma igen och skolan väntar.
Ni ser ut att ha det riktigt bra. Antar att du, Jonatan, har tagit en hel del bra bilder. Ska bli riktigt roligt att se.
Ha det så bra där nere i värmen!