måndag 9 mars 2009

09 mars.

Vi har bytt till ett enklare och billigare rum som vi bestamt oss for att sova i nagra natter. Vadret har varit omvaxlande fran stralande sol till lite aska och regn. Sihanoukville ar helt fantastiskt och bjuder pa kulinariska upplevelser till billigt pris. Vi forsoker halla en budget pa tvahundra kronor per dag. Mathilda sager att hon sag en apa pa ett tak. Den svavade.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att höra att ni har det bra, här hemma har det kommit mer snö och det är mindre härligt.
Sköt om er

Lina sa...

Hörni! Är maten alltför billig ska man bli misstänksam! Tydligen förekommer det att människor går och plockar i dyrare restaurangers soptunnor som sedan serveras som billig street food! Information direkt ifrån en säker källa! Och ät inte raw chicken and tap water... då händer det olyckor i södra Thailand. HAHAHA!!! Men annars, tanken på vietnamesiskt får det att vattnas i munnen! Och då spelar det kanske ingen roll om det är plockat ur en soptunna eller ej! (; Mathilda, funkar din mobil ifall man vill fyra av nåt sms? Hoppas allt är hurbrasomhelst med er!

Anonym sa...

Hahaha, jaa lyssna på Lina nu. Ni får ju inte bli sjuka. Men vem vet, ser man flygande apor kan man ju redan ha fått i sej nåt mysko. ;)

//victor

Anonym sa...

Jag håller med Victor och Lina, billigare är inte alltid bättre, svävande apor..nja.. Men här snöar det som ...det verkar aldrig ta slut och våren den kommer nog inte det här året!
Skönt att ni har det bra, saknar er båda här hemma , men tvätten är mindre likaså matkontot ha ha!! Må så gott och var rädda om er, puss puss!!!