onsdag 25 mars 2009

25 mars.

Mycket skulle kunna handla om hur god mat vi ater har. Tva ganger har vi atit indiskt pa Omars och det har varit valdigt gott. Den italienska glassen ater vi varje dag, yoghurt eller kokos ar godast. Lunchen idag bestod for min del av nudelsoppa, som ocksa var ett kap for 20 000 dong. Ikvall tror jag vi ger oss i kast med sushin igen.

Pa fredag beger vi oss vidare mot Hoi An (icke att forvaxla med Hanoi) och dit ska vi aka nat sa spannande som sovbuss med liggande saten. Hoi An ar forresten, som vi har fattat, den aldsta staden i sydostasien och finns aven med pa UNESCO's varldsarvslista sa det ska bli extra kul!

1 kommentar:

Anonym sa...

Nansta ligger också på UNESCOS världsarvslista!!
Vad härligt med all god mat, det bästa sättet att lära känna ett land är via maten
Här känns det ännu inte som att våren kommit, -10 grader imorse, sol nu men ändå vinterkallt!
Uggleväskan ser jättesnygg ut!!
Kan inte Jonatan handla allt om han är bra att pruta??
Må så gott !!